Gladmat med Torbjørn Gran

22
Jul 2020
Wednesday

Torbjørn Gran er helt ny på XO og har i årevis livnært seg av å reise rundt og oppfordre publikum til å synge av full hals, danse på bordet og la fornuften bli liggende hjemme i sofaen. Med kassegitar, sang, ”hiv og hoi” og ”rai, rai”, gjør han alt han kan for å få lokalet i topp stemning. En trubadur helt uten prinsipp, som – så langt det lar seg gjøre – spiller akkurat det publikum vil høre. Trubadur Gran har en stor lidenskap for norsk rock, og spiller så mye norsk som publikum i det hele tatt kan tåle i løpet av en kveld. Med en godt, inngrodd trøndersk dialekt setter Torbjørn standarden for enhver trubadurjobb, eller enhver dag for den del, med mottoet : ”Livet e en fæst! Skål!”
I tillegg til mye norsk musikk av artister som Dum Dum Boys, Postgirobygget og Cc cowboys, spiller han låtar av blant andre Oasis, Kings of leon, U2, Neil Young og The Beatles.
Når han ikke reiser rundt med gitaren på ryggen og gjør trubadurjobberr, spiller Torbjørn i bandet Kruttrøyk, Kokken Tor og Gran Prix.