Jan Kjetil Klubben

26
Aug 2022
Friday

Jan Kjetil Klubben er verdens eneste av sitt slag, Klubbadur. Dette er en jovial og jordnær type som gir deg det du trenger av dansbare rytmer, allsang og fjollete smalltalk.
Med fyldig og teknisk gitartraktering og en stemme som leder deg inn i en verden av gode og deilige musikken du liker å høre.
Johnny Cash, Willy Nelson, Coldplay, Kings Of Leon, Åge Aleksandersen, Ozzy Osbourne, Øystein Sunde, Ausekarane, Bobbysocks, Vamp, Trond Viggo, Don McLane, Journey, Foo Fighters, Queeen. Reportoaret er rikt og mangfoldig som natta er lang.

Jan Kjetil er en hardarbeidene og omgjengelig type med ambisjoner, og har av den grunn opparbeidet et rykte og varemerke av høy kvalitet. Står rak i ryggen og tar på seg jobben med å lydsette det du måtte trenge musikk til. Pub, bryllup, begravelse, bursdag, event. You name it, Klubben take it.

Jan Kjetil er utdannet tømrer og har siden tidlig alder hatt en brennede lidenskap for musikk. Startet tidlig med gitar og sang og har siden vært frontfigur i ulike bandprosjekter både innen cover samt egenkomponert musikk. Han har de siste årene turnèrt Norge med sine bandprosjekter og trubadurvirksomhet. Jan Kjetil fronter band som PUNCH, Skjeggi og Glimmer.

Jan Kjetil er en totalleverandør av god stemning. Fli deg en avtale fordi, alle fortjener en Klubbadur i livet sitt!