Tor-Ludvig Wårøy

29
Apr 2022
Friday

Tor-Ludvig er en artist fra Lindesnes som har turnert Norge i 25 år. Tor-Ludvig er en artist som vinner publikums oppmerksomhet pga sin sterke stemme, sin overbevisende gitarspilling og sin utømmelige kilde av energi.

Allsang er noe som er umulig å unngå, og før du vet ordet av det står han oppå bordet ditt eller på bardisken. Stemningen har gjort så stort inntrykk rundt forbi at det har fått et eget uttrykk ”Bånn Jolly”, og man går garantert ikke hjem etter en kveld med Tor-Ludvig uten å skjønne hva det betyr.

I tillegg til å reise rundt på de mest populære pubene på sørvestlandet, er han vinterstid ofte å finne på de beste
afterskiplassene som Hovden, Røldal, Sirdal osv.

Den musikalske inspirasjonen henter Tor-Ludvig fra blant annet Bon Jovi, Whitesnake, AC/DC og andre artister som har sterke melodier, gode harmonier og positiv energi som sitt kjennetegn.

Tor-Ludvig har gjennom årene opptrådt sammen med blant annet Øyvind «Elg» Elgenes, Steinar Albrightsen og Grethe Svendsen. I tillegg har han gjort flere oppvarmingsjobber for Stavangerkameratene, TNT, Postgirobygget, Vamp, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, STAUT, Vestlandsfanden, Leif & Kompisane og 3 Busserulls for å nevne noen.

Tor-Ludvig deltok i Idol i 2007 der han var med frem til topp 30.
Ref. TV2 «Tor-Ludvig Wårøy ble berømmet for et fantastisk låtvalg etter at han fremførte sangen «Here I go
again» med Whitesnake.»”