-
DRA TE´ SJØS
-
Scampi
219 / Stor 359Marinert med tigersaus og hvitløksdressing. Scampi marinated with tigersauce and garlic dressing -
Torsk Loin, Skrei uten skinn og bein
399Med erterstuing, bacon, sennepssaus og flatbrød. COD LOIN withpea stew, bacon, mustard sauce and flatbread -
Fish ‘n’ Chips gourmetfilet
299Serveres med salte potetstenger med skall, salsasaus & remulade -
Halv gratinert hummer
259Servert med kremet skalldyrsaus. Lobster thermidor with creamed shellfishsauce
-
-
KJØTT
-
Angus Indrefilet
200 gr: 399 / 400 gr: 595Serveres med peppersaus eller bernaisesaus. Velg mellom fløtestuede eller salte potetstenger med skall. Tenderloin of beef -
BBQ Spareribs
389Serveres med salte potetstenger med skall. -
Angus Tournedos
200 gr: 399 / 400 gr: 595Serveres med peppersaus eller bernaisesaus. Velg mellom fløtestuede eller salte potetstenger med skall. Tenderloin of beef with bacon -
Angus Entrecóte
200 gr: 399 / 400 gr: 595Serveres med peppersaus eller bernaisesaus. Velg mellom fløtestuede eller salte potetstenger med skall. Entrecóte of Angusbeef -
Indrefilet av hjort
519Serveres med viltsaus. Velg mellom fløtestuede eller salte potetstenger med skall. Tenderloin of deer -
Angus biffsnadder av indrefilét
200 gr: 399 / 400 gr: 499Serveres med peppersaus eller bernaisesaus. Velg mellom fløtestuede eller salte potetstenger med skall. Beef saute -
Dansk Hakkebøff "rød"
339Serveres med mykstekt løk, rødkål, brun saus og valg av potet. Danish beefsteak served with caramalized onion, red cabbage, brown sauce and choice of potato -
Dansk Hakkebøff "grønn"
339Serveres med mykstekt løk, stekte grønnsaker, bernaisesaus og valg av potet. Danish beefsteak served with caramalized onions, fried vegetables, bernaise sauce and choice of potato
-
-
START HER
-
BBQ Sticky fingers
1893 ben av spareribs servert med Coleslaw
-
-
SØTT
-
Is cup
89Is, sjokoladesaus & krem. Ice with chocolatesauce and cream -
Irish Coffee
159 -
Brownies
179 -
Skogens dronning
179Med krumkake, skogsbær, is og eggelikør. Served with wafel cone with berries, icecream and eggliqueur.
-